sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vierailut ja peruuntuneet vierailut

Hengissä! Immon vierailun jälkeen aika meni sairastaessa. Oon nyt ollut vähän turhan ison prosentin täällä vietetystä ajasta kipeenä, mutta enää vaivaa pieni yskä. Tuunkohan koskaan 100% terveeks... Derbyhommat on jääny sen takia kokonaan, en oo treenannu ikuisuuteen. Ja nyt kynnys mennä treeneihin on kasvanu jotenki hirveen korkeeks, mutta yritän pakottaa itteni sinne vaikka ens viikolla.

Viime viikonlopun vietin mun perheen kanssa. Huideltiin koko ajan paikasta toiseen ja olinkin sen kaiken jälkeen ihan poikki. Mutta saatiin kyllä tosi hienot säät! Aurinko on paistanu täydellä teholla viime viikon perjantaista asti, eikä villakangastakkia oo sen koommin tarvinu enää päälle vetää. Terasseilla istuskelun lisäksi käytiin kuninkaanlinnassa, kaapeliradalla, näkötornissa, Rastron sunnuntaimarkkinoilla, eläintarhassa ja mitä vielä. Käveltiin hirveet määrät. Oli kyllä kivaa esitellä kaupunkia vieraille.


Tän viikonlopun suunnitelmat meni pilalle Lufthansan lakon vuoksi, Kaisa ei nimittäin päässytkään tulemaan. Buuuu! Piti sit keksiä uusia suunnitelmia. Eilen käytiin Liinan kanssa nauttimassa auringosta Retirossa ja kokeilemassa meille ihan uutta tapaspaikkaa. Lopulta päädyttiin tyhjentämään viinipulloa meille ja sit vielä saksalaisten bileisiin. Tänään oonki viettäny koko päivän koomaillessa.


Elämä täällä on aika rentoa, mulla on niin ihanan vähän velvollisuuksia! Se tässä on ehkä kaikkein parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti