keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Tänään jäljellä 16

Aika käy vähiin. 16 päivää ja lennän takas Suomeen! Ootan kotiin pääsyä tosi paljon, mutta koitan silti keskittyä vielä nauttimaan tämänhetkisen sijainnin hyvistä puolista. Niitä on ainakin aurinko, joka paistaa täällä lähes tulkoon joka päivä. Suomessa se taitaa olla aika harvinaista herkkua.

Edellisen postauksen jälkeen oon viettänyt yhden viikonlopun täällä Riinan kanssa, ja toisen Kööpenhaminassa Immon kanssa. Ja osuipahan siihen väliin vielä mun synttäritkin, kivoja juttuja on siis mahtunu paljon viimiseen pariin viikkoon!

Kuva pöllitty Riinalta!
Riinan kanssa käytettiin paljon aikaa kauppojen kiertelyyn, mun naapurustossa Chuecassa on hirveesti kaikkea jännää. Aika helppo vieras, kun oli tyytyväinen jo mun kotikadun tarjontaan. :D Testattiin myös peräti viisi eri ravintolaa tältä samaiselta kadulta. Ei tarvi kauas lähtee palveluiden perässä! Käytiin myös tsekkaamassa keskustan nähtävyydet (Madridin Eiffel - pieni karhupatsas...), syötiin churroja, tutustuttiin jo vuosia sitten suljettuun metroasemaan (Anden 0, Chamberi), nähtiin huono derbypeli ja käytiin iltaisin ajoissa nukkumaan, koska ei vaan jaksa aktiivisten päivien jälkeen muutakaan. Hauska viikonloppu, löysin itekin paljon uusia juttuja ja paikkoja, joiden vieressä oon koko ajan asunu tajuamatta mitään.

Viime viikon torstaina täytin 26 vuotta. Luokkakaverit kertoivat tästä heti aamulla opettajalle ja sainkin sitten vaivaannuttavan onnittelulaulun espanjaksi. Ja vierustoverin piti nykiä mua 26 kertaa korvalehdestä, koska se on joku espanjalaisten hämmentävä synttäriperinne. Oikeesti koko porukan ois pitäny käydä yksitellen roikkumassa mun korvissa, mut sitä ei onneks tapahtunu. :D Koulun jälkeen kävin parin luokkakaverin kanssa syömässä thaimaalaisessa ravintolassa. Mitään sen kummempaa juhlintaa en harrastanu, koska lähdin seuraavana aamuna Köpikseen.

Köpiksessä majotuttiin Immon kanssa ihan ekaa kertaa Airbnb-kämppään. Se oli kiva kakskerroksinen kerrostaloasunto kävelymatkan päässä keskustasta. Kämppiksenä meillä oli asunnon omistaja Claus, nuori ja mukava heppu. Matkan pääasiallinen tarkotus oli viettää aikaa Immon kanssa, ei oltu ees suunniteltu etukäteen mitään tekemisiämme. Viikonloppu koostukin lähinnä kaupungilla hortoilemisesta, pienimuotosesta shoppailusta ja herkuttelusta. Oli ihanaa! Ja ihan helvetin kylmä. Meri on tosi jees, mut se tuuli. Ei.


 Perjantaina saan tänne vielä viimisen vieraan, Kaisan kanssa nimittäin uus yritys! Nyt onki pitkä viikonloppu tiedossa, sillä ens viikon maanantai ja tiistai on täällä vapaapäiviä. Kelpaa. Koulupäiviä onkin tänään jäljellä enää 7. Huhhuh! Voisin koittaa kirjotella koulusta vähän enemmänkin. ¡Hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti