torstai 17. joulukuuta 2015

Eturivin hikke

Vähän jännitti käyä tänään kyselemässä tenttien tulokset, mut ihan turhaan! Meni paremmin kuin midterm-tentit aiemmin syksyllä. Silloin sain kummastakin arvosanaksi 8/10, tänään toisesta 9,15/10 ja toisesta 8,4/10! Huhhuh, kunnon hikari. Oon tosi tyytyväinen, koska en kyllä tällä(kään) kertaa voi sanoa lukeneeni tentteihin ihan hirveesti. Hyvät loppuarvosanat kuulemma tulossa, koska läksytki oli aina hyvin tehty. Toiseen arvosanaan varmaan vähän vaikuttaa poissaolot, joita kertyi pitkään kipeenä olemisen takia pari liikaa.

Koululla oli myös pieni joulujuhlan tapainen tänään, tarjolla oli cidraa eli siideriä ja espanjalaisia joulukarkkeja/-leivoksia. Kävin vaan huitasemassa ne nopeesti naamaan, sanoin moikat luokkakavereille ja lähdin kotiin pakkailemaan.


Koululla oli täys tohina päällä, opetus siirtyy nimittäin tolta kampukselta uusiin tiloihin keskustaan. Ihan kiva, ois kelvannu mullekin opiskella vähän lähempänä. :D

Illan ohjelmaan ei pakkaamisen, siivoomisen ja henkisen valmistautumisen lisäksi muuta kuulukaan. Mul on jäätävä määrä tavaraa täällä, ahistaa vähän jo valmiiksi huomisaamu ja kaks painavaa laukkua. Otan taksin kentälle, koska haluun vaan päästä mahollisimman helpolla. Ja siellä kentällä pitää olla jo aamukuuelta. Palaillaan vielä sit ku oon takas Suomessa, on vielä asiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti