maanantai 5. lokakuuta 2015

una cerveza por favor


Torstaina lähdettiin tosiaan luokan kanssa ulos. Tai no vähän muidenkin, sillä messissä oli myös ilmeisesti A2-espanjaryhmä. Eli siis just semmonen liian iso porukka, jonka kanssa on mahdotonta liikkua yhdessä kaikki samaan paikkaan. :D Mutta päästiin kohtauspaikaltamme Solilta johonkin baariin, jossa sai sangoittain halpaa kaljaa. Oikeesti, tykkäisinpä kaljasta ees vähä enemmän! Join tinto de veranoa, joka on kyl hyvää, mut ei tommosia makeita juomia kiinnosta ihan hirveen montaa huitasta. Mut joo, hauskaa oli ja korealaiset oli just niin viihdyttäviä ku aattelinkin. Ja ne halus ottaa hirveesti yhteiskuvia. :D Joskus puol yhen maissa alettiin keräämään porukkaa kadulle ja siirtymään opiskelijabileisiin Joy Eslavaan. En oo varsinaisesti mikään klubi-ihminen, mut siellä jorailin muiden mukana kuitenki. Kunnes joskus kahden jälkeen koko paikka rupes olee niin ääriään myöten täynnä, että aina joku oli tönimässä ja muutenki ihan liikaa iholla. Ni jätin sitte nuoremmat ja virkeemmät keskenään ja lähin ite (mäkkärin kautta...) kotiin.

Ihan kiva seiskapuol, ois ehkä ihan hauska nähdä jossain semmosessa paikassa missä pystyis porukassa juttelemaan, baareissa ku tuntuu olevan musiikki niin kovalla. Oon tässä jonku verran itsetutkiskelua suorittanu ja todennu, miten paljon kivempaa ois olla semmonen sosiaalinen ihminen! Mun on tosi vaikee käydä kahenkeskisiä keskusteluja itelleni vähääkään tuntemattomien ihmisten kanssa, kun en vaan keksi mitään puhuttavaa. Sit jos vielä tuntuu vaikeelta puhua englantia, ni aika hyvin menee. Pohdittiin yks päivä Liinan kanssa, että ku ollaa tämmösiä tuppisuita ja sit jos vihdoin keksitään jotain puhuttavaa ni joudutaan vielä miettimään miten sen asian sanois englanniks, ja siinä vaiheessa juttukaveri on ehtiny jo lähtee himaan. :D Mut oon kyllä huomannu jo kehitystä ittessäni! Ja mitenkäs se kielitaito muuten kehittyy ku puhumalla.

Vietän tässä just saikkupäivää, palasin nimittäin eilen Valenciasta flunssan kanssa. Kirjottelen siitä reissusta erillisessä postauksessa, lyö nyt päässä niin tyhjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti