torstai 1. lokakuuta 2015

heippa syyskuu


Oon käyny ihmettelemässä taidetta, pieniä putiikkeja ja upeeta sisäpihaterassia Manzana Mahoussa, pelannu yhden roller derby -näytösottelun kuumalla ulkoradalla, kävelly kaduilla vailla päämäärää, istunu ulkona lukemassa kirjaa, innostunu vähän ruuanlaitosta, nähny suomalaisia vaihtareita ja viihtyny koulussa. Hyviä juttuja on mahtunu tähän ja edelliseen viikkoon, eikä mieli oo ollu musta moneen päivään! Arki on tasottunu ja oon tainnu jo tottua olemaan täällä.

Tää viikko koulussa oli kiva. Jotenkin tunnelma luokassa oli heti maanantaista lähtien vapautuneempi ja ollaan naurettu paljon yhdessä ja toisillemme (ihan hyväntahtosesti). Etenkin noi Korean tyypit saa kaikki nauramaan ihan jatkuvasti, ne on niin hassuja ja aina hyväntuulisia. Ja ihailen valtavasti niiden reippautta ja rohkeutta jutella kaikille, vaikka kieli ei ookaan niin hyvin hallussa. Haluisin iteki olla se tyyppi joka vaan höpöttäis menemään vaikka ei aina löytyiskään oikeita sanoja ja kielioppisääntöjä. Mut ainakin tiedostan mun omat päänsisäiset ongelmat ja voin yrittää ottaa mallia korealaisista. Tänään ollaan menossa melkein koko luokan voimin ulos, ekaa kertaa!

Eilen Nellin ja Liinan kanssa tapaksilla. Nelli oli mulle uus tuttavuus!
Huominen vapaapäivä ei toivottavasti mee ihan yhtä heikosti ku viikko sitten, mut ei oo kyllä mitään suunnitelmia, otan vaan iisii. Lauantaina lähenki heti aamusta vaihtariretkelle Valenciaan, ja palaan takas sunnuntai-iltana. Jee! Varasin matkan joskus viime viikolla, kun aattelin että nyt pitää olla reipas ja tehä asioita, vaikka sitte yksin. Pari päivää sitten Liina kuitenkin ilmotti varanneensa saman reissun, en ookaan siis yksin enää jihuu! Toivottavasti Valenciassa on biitsikelit!

1 kommentti:

  1. Parasta olis olla hyvät biitsikelit! Ja paellaa! Viime Valencian reissulta jäi puuttumaan molemmat :D

    VastaaPoista